TARIEVEN

Ik ben geconventioneerd, dit wil zeggen dat ik de opgelegde tarieven van het RIZIV volg. Het voordeel hiervan is dat alle medische handelingen 100% worden terugbetaald. Tijdens elke consultatie kan je cash of via Payconiq betalen. Je krijgt een bewijsje mee dat je kan binnenbrengen bij jouw ziekenfonds. 


Bij het intakegesprek wordt een eenmalige dossierkost van 50 euro gevraagd. Dit omvat de aanmaak van het dossier,  24/7 telefonische bereikbaarheid*, materiaal, ... De kilometervergoeding voor huisbezoeken is 0,33 euro/km. Als je een consultatie niet 24 uur op voorhand annuleert, betaal je forfaitair 35 euro. 

* Bij urgentie bel je beter meteen het verloskwartier! 


Wil je eerst eens kennismaken zonder het opstarten van een dossier? Dat kan! Voor een vrijblijvende kennismaking vraag ik 35 euro. Hier is geen terugbetaling voor voorzien. 


Tijdens een preconceptioneel consult bespreken we de zwangerschapswens en doen we een bloedafname, we nemen de menstruatiecyclus onder de loep en bespreken jouw levensstijl. Deze consultatie kost 45 euro en hier is geen terugbetaling voor voorzien. 


Tijdens de zwangerschap worden er twaalf consultaties terugbetaald. Hieronder vallen ook de consultaties bij de vroedvrouw in het ziekenhuis. 


Tijdens de kraamperiode heb je tot en met dag vijf na de bevalling recht op een terugbetaald huisbezoek per dag. Vanaf dag zes tot je kindje één jaar is, heb je recht op zes terugbetaalde consultaties. 


Infosessies worden grotendeels of zelfs volledig terugbetaald.