BEGELEIDING

Je kan bij mij terecht voor medische, praktische en emotionele begeleiding voor, tijdens en na de zwangerschap. Ik ben getraind om jou, als (toekomstige) mama zo goed mogelijk te ondersteunen op alle vlakken. 


Wist je dat je bij een vroedvrouw kan aankloppen van zodra er een zwangerschapswens is?


Naast deze begeleiding, bied ik ook massages aan: 

ZWANGERSCHAPSWENS


Wil je zwanger worden? Heb je hier veel vragen rond? Ken je jouw cyclus niet? Heb je nog niet gehoord van foliumzuur? Je weet je vruchtbare momenten niet? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

ZWANGERSCHAP


Een vroedvrouw tijdens de zwangerschap? Ja hoor! Bij de vroedvrouw kan je terecht voor medische opvolging op maat en is er ruimte om al je vragen te bespreken.

KRAAMPERIODE


De eerste dagen thuis kunnen intens zijn, daarom kom ik elke dag langs tot en met dag vijf na de bevalling om je medisch op te volgen en ook voor praktische en emotionele steun. Je staat er niet alleen voor! 

ZWANGERSCHAPSVERLIES


Wanneer het leven een onverwachte wending neemt, ben ik er voor jou.  Als vroedvrouw bied ik een luisterend oor en ondersteun ik jouw rouwproces.

PRAKTISCHE INFO


Hoe verloopt een eerste consultatie? Wat kan je verwachten van de vroedvrouw? Hoeveel kost dit? Wat wordt betaald door de mutualiteit? Waar vinden de consultaties plaats?


Ontdek een antwoord op al deze vragen hier: